Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων - SEO

 

Βελτιστοποιούμε Ιστοσελίδες επιτυγχάνοντας την 1η σελίδα και την 1η θέση στη Google και το αποδεικνύουμε!

 

Νέα Μειωμένη Τιμή για Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας και προβολή στην 1η ΣΕΛΙΔΑ της GOOGLE από 300€!   Επωφεληθείτε Άμεσα!

Εμφάνιση της Ιστοσελίδας σας στην 1η σελίδα ενεργών αποτελεσμάτων στη Google. Είναι σημαντικό για εσάς να βρίσκεστε συνεχώς στην 1η σελίδα της Google? Οι περισσότεροι άνθρωποι που ψάχνουν σε μηχανές αναζήτησης συνήθως δεν έχουν χρόνο ή δεν θεωρούν σπουδαίο το να ελέγξουν τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης πέραν της 1ης σελίδας. Δώστε μας την ευκαιρία να σας αποδείξουμε ότι ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΗΝ 1η ΣΕΛΙΔΑ!

Μαζί πραγματοποιούμε μία συζήτηση σχετικά με τις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν και πάντα σε σχέση με το περιεχόμενο των κειμένων που έχουν οι ιστοσελίδες σας, ώστε να καταλήξουμε μαζί στον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσουμε την παραμετροποίηση του περιεχομένου. Η παραμετροποίηση του υφιστάμενου κειμένου ή η συγγραφή νέου είναι άκρως απαραίτητη! Η διαδικασία απαιτεί προσθήκη, αλλαγή, ή και αφαίρεση κειμένου ορισμένες φορές από το περιεχόμενο των ιστοσελίδων και ταυτόχρονη παραμετροποίηση των meta tags κάθε μίας από τις ιστοσελίδες.

Σύμφωνα με μελέτες, το 75% των νέων επισκεπτών μιας ιστοσελίδας έρχονται μέσω των μηχανών αναζήτησης. Ιστοσελίδες που βασίζονται στα έσοδα των πωλήσεων, χρειάζονται internet marketing για την αύξηση της επισκεψιμότητας. Ο πιο οικονομικός, και αποτελεσματικός τρόπος για την βελτιστοποίηση (SEO) και προώθηση ιστοσελίδων, γίνεται με την επίτευξη υψηλής κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

Μια ιστοσελίδα χωρίς βελτιστοποίηση SEO είναι σαν να παράγεται μια τηλεοπτική διαφήμιση που δεν προβάλλεται ποτέ!

Εμείς μπορούμε να Βελτιστοποιήσουμε την Κατάταξη της Ιστοσελίδας σας σε Όλες τις Μηχανές Αναζήτησης!

Δεν έχετε παρά να δείτε τα Δείγματα Προώθησης Ιστοσελίδων της εταιρίας μας και να σκεφτείτε για λίγο τα ωφέλη που απολαμβάνουν οι συγκεκριμένοι πελάτες μας, που βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό στην 1η ΣΕΛΙΔΑ στο GOOGLE και σε λοιπές μηχανές αναζήτησης, ενώ μερικοί βρίσκονται ακόμη και στην 1η ΘΕΣΗ στο GOOGLE!

Ένας είναι ο βασικός κανόνας Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδας και στην WEBARC τον τηρούμε Απόλυτα: «Είναι το περιεχόμενο αρκετό και γραμμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να βοηθήσει στην κατάταξη της ιστοσελίδας ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για διάφορες λέξεις κλειδιά; Μόνο τότε θα μπορέσετε να προβάλλετε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας ψηλά στις σελίδες αναζήτησης»

1. Το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να διαθέτει μια ιστοσελίδα ώστε να εμφανίζεται σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης είναι το “σωστό” περιεχόμενο. Ορισμένοι ιδιοκτήτες ιστοσελίδας είναι υπό την εσφαλμένη εντύπωση ότι η εμφάνιση της ιστοσελίδας είναι ύψιστης σημασίας. Αυτό δεν ισχύει καθόλου. Ναι, η ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι οπτικά ελκυστική αλλά αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο στα αποτελέσματα που επιστρέφουν οι μηχανές αναζήτησης.

2. Θα πρέπει να μάθετε την τέχνη της υπομονής. Νέες ιστοσελίδες στο χώρο του διαδικτύου, χρειάζονται αρκετό χρόνο για να αποκτήσουν υψηλές θέσεις κατάταξης στις διάφορες μηχανές αναζήτησης και κατ’ επέκταση περισσότερους επισκέπτες. Δεν πρέπει να σταματήσετε να ασχολείστε όταν η ιστοσελίδα σας δημιουργηθεί. Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης δεν είναι κάτι στατικό, αφού στην ιδανική περίπτωση πρέπει να είναι μια συνεχής διαδικασία.

3. Ένα από τα στοιχεία που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το χρονικό διάστημα που πρέπει να περιμένουμε για αποτελέσματα SEO είναι η δημοτικότητα των λέξεων-κλειδιά. Αν η ιστοσελίδα έχει ως αντικείμενο ένα θέμα που είναι πολύ σύνηθες, τότε θα χρειαστεί πολύ περισσότερο χρόνο για να δούμε αποτελέσματα. Ωστόσο, αν η ιστοσελίδα είναι εστιασμένη σε ένα θέμα που είναι πολύ πιο συγκεκριμένο, τότε βλέπουμε τα αποτελέσματα  να έρχονται πολύ νωρίτερα.

4. Παρά το γεγονός ότι το διαδίκτυο είναι μια μεγάλη δύναμη για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την δημιουργία ευκαιριών, θα πρέπει επίσης να διαφημίζεστε  και με άλλα μέσα όπως τα διαφημιστικά έντυπα, τους τηλεφωνικούς καταλόγους, εφημερίδες, περιοδικά κτλ. Ποτέ μην εξαρτάστε από την ιστοσελίδα σας και μόνο, για να φέρεται την επιτυχία στην επιχείρησή σας! Ακόμη και αν έχετε την καλύτερη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, θα πρέπει να τη θεωρείτε ως ένα από τα εργαλεία μάρκετινγκ της επιχείρησής σας.

5. Λόγω της συνεχούς εξέλιξης των μηχανών αναζήτησης, του μεγάλου ανταγωνισμού, και της ραγδαίας αύξησης του διαδικτύου, ένας αξιόπιστος ειδικός που αναλαμβάνει τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας, δεν θα σας εγγυηθεί ποτέ ότι θα εμφανίζεστε στη #1 θέση οποιασδήποτε μηχανής αναζήτησης. Η υπόσχεση μπορεί μόνο να αφορά την 1η σελίδα.

 

Εμείς όμως μπορούμε να το τολμήσουμε καθώς τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους!

Δεν έχετε παρά να δείτε τα Έργα Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδων της εταιρίας μας και να σκεφτείτε για λίγο τα ωφέλη που απολαμβάνουν οι συγκεκριμένοι πελάτες μας, που βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό στην 1η ΘΕΣΗ στη GOOGLE! Για εμάς η 1η ΣΕΛΙΔΑ και η 1η ΘΕΣΗ στη GOOGLE είναι εφικτή και το αποδεικνύουμε!

 

Νέα Μειωμένη Τιμή για Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας και προβολή στην 1η ΣΕΛΙΔΑ της GOOGLE από 300€!   Επωφεληθείτε Άμεσα!

 

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή ποιοτικών ιστοσελίδων με σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες λειτουργικές, γρήγορες και ασφαλείς!

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Επιτυγχάνουμε την 1η σελίδα στη Google και το αποδεικνύουμε!

Προώθηση Ιστοσελίδων

Προώθηση Ιστοσελίδων

Προώθηση Ιστοσελίδων μέσω Google Addwords. Αποκτήστε άμεσα υψηλή κατάταξη της επιχείρησής σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.