Προώθηση Ιστοσελίδων - Διαφήμιση Google AddWords

 

Προώθηση Ιστοσελίδων μέσω Google Addwords. Αποκτήστε άμεσα προβολή με υψηλή θέση εμφάνισης στη Google!

 

Η WEBARC συγκέτρωσε και σας παραθέτει 5 Λόγους για να πραγματοποιήσετε Search Engine Optimization (SEO) στις ιστοσελίδες σας! Το Οικονομικό Όφελος θα σας ανταμείψει για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Ζητήστε την Υπηρεσία Προώθησης Ιστοσελίδων της WEBARC και Κερδίστε Πελάτες! Σας εγγυόμαστε ότι η υπηρεσία μας θα σας αποφέρει κέρδη και μόνο κέρδη!

1. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι εκτελούν αναζητήσεις μέσω των διάφορων μηχανών όπως Google, Yahoo, Bing κλπ. Σχεδόν 250 εκατομμύρια αναζητήσεις πραγματοποιούνται ανά ημέρα στο Google και μόνο. Η έκθεση (brand visibility) και η προσέλκυση στοχευμένων πελατών είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν Search Engine Optimization ή SEO.

2. Για μία καμπάνια προώθησης ιστοσελίδας με Google Addwords πρέπει να πληρώνετε κάθε μήνα, σε αντίθεση με την Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας όπου πληρώνετε μόνο μία φορά!

3. Οι ανταγωνιστές σας γίνονται σοφότεροι! Το ποσοστό των επιχειρήσεων που εφαρμόζουν SEO ανέρχεται σήμερα στο 39% του συνόλου των επιχειρήσεων, από 19% το 2007. Οι οργανικές-φυσικές καταχωρήσεις στα αποτέλεσμα αναζήτησης μέσω Βελτιστοποίησης Ιστοσελίδας λαμβάνουν το 85% του συνόλου των κλικ, σε αντίθεση με μόνο το 15% οι καμπάνιες Google Adwords. Επιπλέον το 72,3% των χρηστών της Google και το 60,8% της Yahoo βρίσκουν τα φυσικά αποτελέσματα αναζήτησης να είναι η πιο σχετικά με τις αναζητήσεις τους.

4. Στοχευμένοι πελάτες – Αυξημένη προβολή του σήματος (brand visibility / awareness). Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει μια άμεση επαφή και συζήτηση με τον πελάτη δίνεται από το online marketing αφού, αποτελεί τη μόνη μορφή μάρκετινγκ που σας τοποθετεί μπροστά από στοχευμένους υποψήφιους πελάτες που ψάχνουν ακριβώς αυτό που προσφέρετε (οι υποψήφιοι πελάτες σας βρίσκουν μέσω των φράσεων κλειδιών που έχετε βελτιστοποιήσει την ιστοσελίδα σας). 8 στα 10 άτομα βρίσκουν online τις εταιρείες που αγοράζουν υπηρεσίες / προϊόντα.

5. Οι SEO υπηρεσίες δεν είναι πολύ ακριβές. Οι πιο πλήρεις εκστρατείες SEO (παράλληλη βελτιστοποίηση για πολλαπλές φράσεις-λέξεις κλειδιά) είναι ακριβές, αλλά σχετικά προσιτές σε σύγκριση με άλλες μορφές διαφήμισης, όπως: έντυπη διαφήμιση, broadcast advertising, κλπ. Οι υπηρεσίες SEO (όχι Pay Per Click – Google Adwords) είναι πιο αποδοτικές με υψηλότερη απόδοση κερδών (ROI – Return of Investment) από ό,τι άλλες μορφές διαφήμισης / επενδύσεων.

 

Δεν έχετε παρά να δείτε τα Δείγματα Προώθησης Ιστοσελίδων της εταιρίας μας και να σκεφτείτε για λίγο τα ωφέλη που απολαμβάνουν οι συγκεκριμένοι πελάτες μας, που βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό στην 1η ΘΕΣΗ της GOOGLE!

 

 

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή ποιοτικών ιστοσελίδων με σύγχρονα εργαλεία και μεθόδους. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες λειτουργικές, γρήγορες και ασφαλείς!

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για υψηλή κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Επιτυγχάνουμε την 1η σελίδα στη Google και το αποδεικνύουμε!

Προώθηση Ιστοσελίδων

Προώθηση Ιστοσελίδων

Προώθηση Ιστοσελίδων μέσω Google Addwords. Αποκτήστε άμεσα υψηλή κατάταξη της επιχείρησής σας στα αποτελέσματα αναζήτησης.